Potser estiguis pensant en millorar el teu habitatge i busquis empreses de rehabilitació integral de façanes a Sabadell. Vols saber quins són els millors materials per construir una casa? T’ho explicarem en aquest post.

– Materials d’argila: és químicament similar a la sorra. Per exemple els maons, les teules, el gres o les rajoles. Qualsevol empresa de rehabilitació integral de façanes a Sabadell fa servir avui dia materials d’aquest tipus.

– Materials petris: bàsicament són materials fets de pedra. Hi ha tot tipus de materials d’aquest tipus, com el granit, el marbre, la grava, la calç, el guix o el ciment. El ciment en ser barrejat amb grava forma el formigó, que pot utilitzar sol o armat. El formigó armat s’utilitza sobretot per construir estructures sòlides.

– Materials de sorra: el seu principal component és el sílice o diòxid de silici. Amb aquest material es fan tot tipus de vidres i fibres de vidre.

– Materials metàl·lics: dels quals els més utilitzats són el ferro i l’alumini. El primer s’alea amb carboni per formar l’acer i fer perfils metàl·lics, varetes, acer inoxidable o acer cortén. També s’usa el zinc, el titani, el coure o el plom.

– Materials orgànics: fonamentalment la fusta i els seus derivats, com poden ser-ho el contraxapat, els taulers d’encenalls orientats o la fusta ciment. En alguns països també s’utilitza la palla, el bambú o fins i tot pells animals.

– Materials sintètics: bàsicament plàstics derivats del petroli, tot i que també es poden sintetitzar. Són molt emprats però danyen molt el medi ambient i són poc ecològics. Alguns exemples són el PVC, el poliuretà, el polietilè, la silicona o l’asfalt.

En Rehabilitació de Façanes Synera som experts en tot tipus de materials per a la rehabilitació de façanes, per això no dubti en contactar amb nosaltres.

This post is also available in: Spanish