Els patis de llums són el record vintage que molts associem a la nostra infància. Però, com tot vell tresor, requereixen de restauració. Si vius prop de la Ciutat Comtal, pots trobar a la rehabilitació de façanes del Maresme la solució que el teu edifici necessita.

Barcelona i Madrid es troben al capdavant d’una nova moda vintage per a la recuperació d’aquests espais. Ofereixen un lloc de convivència veïnal i familiar i ens retrotreuen a una forma de viure en comunitat, dins de la tendència actual de recuperació dels models de convivència ciutadana. Ja són molts els edificis que estan apostant per la rehabilitació dels seus patis de llums, adequant l’habitabilitat dels mateixos i invertint en el benestar veïnal. D’altra banda, aquesta inversió es reflecteix en una creixent revalorització dels habitatges situats en aquests edificis, tant al centre com als afores de les ciutats. Per als que estigueu en les rodalies de Barcelona i del Maresme, precisament en la rehabilitació de façanes del Maresme podeu trobar la solució que esteu buscant.

Abans de procedir a la rehabilitació del vostre pati de llums, és fonamental trobar una empresa de confiança. Aquesta haurà d’encarregar-se de la neteja i el sanejament del pati, la renovació de baixants, col·lectors o instal·lacions existents, de la restauració de parets, la reparació de paraments i la pintura, així com de la restauració de teulades, claraboies o altres elements, complint la normativa vigent.

Si estàs buscant la millor solució per a la restauració del pati de llums de la teva edifici, en Rehabilitació de Façanes Synera t’oferim un equip professional al teu servei. Màxima seguretat durant la rehabilitació, ús de materials de qualitat i un treball especialitzat al millor preu. Demana’ns pressupost i aposta per la rehabilitació de la teva edifici. Millora el teu pati, millora la teva casa; milloraràs la teva vida.

This post is also available in: Spanish