En una empresa de rehabilitació integral de façanes a Sabadell es coneixen els diferents tipus de façanes i rehabilitacions per a aquestes. En altres treballs, el que es desitja per part dels clients és que la façana tingui un major grau d’aïllament.

Una bona manera d’aconseguir un millor aïllament en la rehabilitació integral de façanes a Sabadell és a través de les façanes ventilades. Aquest sistema de construcció es troba dissenyat per a la fixació d’un revestiment independent al full de tancament. La separació queda, per tant, entre el revestiment i el tancament, servint per allotjar capa aïllant i permetent la lliure circulació de l’aire per una càmera.

D’aquesta manera, durant els mesos més calorosos, el sol no incideix sobre la façana de l’edifici, sinó sobre el revestiment instal·lat. Això permet que l’aire allotjat a la cambra, calenta, sigui de menor intensitat. Se li denomina efecte xemeneia, que arriba a evitar l’acumulació de tanta calor a la façana. No obstant això, en l’hivern, es garanteix una estabilitat tèrmica més gran, ja que la radiació del sol no és necessària perquè es produeixi el moviment de l’aire. La façana, llavors, acumula la calor.

Una façana ventilada s’obre pas, a poc a poc, en els principals edificis de la ciutat, sobretot gràcies als seus grans avantatges. L’aposta per aquest tipus de façanes creix any rere any. El guany en confort, qualitat de vida i la revaloració o seguretat que aporta l’immoble fan la resta

En Rehabilitació de Façanes Synera t’expliquem què és una façana ventilada. Recorda que comptem amb professionals especialitzats en tot tipus de façanes. Contacta amb nosaltres si desitges gaudir d’una façana ventilada o rehabilitar l’existent. T’ajudem a millorar la qualitat de la teva vida en l’habitatge.

This post is also available in: Spanish